Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Champions League stream

Champions League stream

 • av
Champions League stream

Champions League är en av världens största och bästa turneringar för klubblag i fotboll. Den finns för både herrar och damer. Man kvalificerar sig för ligan från de olika nationella mästerskapen. Champions League är såklart en enorm tittarattraktion när den sänds. I Sverige följer vi Champions League via vårt vanliga tv-utbud eller genom livestreams.

Var tittar jag på Champions League?

Du kan titta på Champions League via ditt vanliga kanal-/boxutbud. Om du inte har tillgång till det får du kontakta din leverantör. Det är för närvarande Nent Group / Viaplay som äger rättigheterna att sända Champions League i Sverige. Ett annat alternativ är att kolla Champions League livestreamat från en spelsajt. Det är flera spelbolag som inkluderar livestreams vid sidan av sitt vanliga spelutbud.

Hur skaffar jag Viaplay till min box/tv?

För att få full tillgång till Viaplays utbud av sport och underhållning behöver du abonnera på Viaplays kanaler. Det kan vara kopplat till din box om du använder en sådan. Kontakta din återförsäljare. Vissa leverantörer av bredband erbjuder också Viaplay i sitt utbud. Man kan även gå in direkt på Viaplays hemsida. Där kan man skapa konto och välja ett av sportpaketen eller underhållningspaketen. Därefter har du tillgång till Viaplay i din tv och streamat.

Hur ser jag på livestreams på spelsajter?

Flera spelbolag erbjuder sina kunder livestreams på flera olika sporter. Vill du på ett enkelt och billigt sätt kunna streama Champions League är de ett bra alternativ. Nu erbjuder inte spelbolagen livestreams för att vara snälla, utan det finns vissa villkor. De brukar vara:

 • Du ska vara registrerad hos dem.
 • Det ska finnas pengar på ditt spelkonto.
 • Du ska aktivt spela. Det funkar inte att bara sätta in en 50-lapp och sen kolla livestreams.

Fördelar med streaming på spelsajter

Det finns många fördelar med att se livestreamad sport på spelsajter. Utbudet av ligor och sporter brukar vara stort, inte bara Champions League. Du är inte bunden till tv-soffan utan kan se matcher via din dator, din mobiltelefon eller surfplatta. En annan rolig sak med livestreams på spelsajter är att det går att lägga ett spel ihop med matchen. Det här är naturligtvis vad spelbolagen vill. Iaktta viss måtta när du spelar.

Champions League

UEFA Champions League är en av världens främsta fotbollsturneringar. Mästarlag från de nationella ligorna gör upp om vem som verkligen är bäst. Det är verkligen underhållning i världsklass med de absolut största fotbollsspelarna. Ligan startade 1955 som Europacupen och bytte namn 1992. Det mest framgångsrika landet i ligan är Spanien. Klubbar från Spanien har gått till final 29 gånger och vunnit dessa 18 gånger. 13 av dessa segrar tillhör Real Madrid.

Sverige och Champions League

Endast en gång har ett svenskt lag tagit sig till final. Det var Malmö FF som förlorade mot Nottingham Forest 1979. Däremot har flera svenskar varit med och lyft bucklan i CL eller dess föregångare. Här är de:

 • Conny Torstenson för Bayern München, 1974, 1975 och 1976.
 • Kurt Hamrin, Milan, 1969
 • Ove Kindvall, Feyenoord, 1970
 • Björn Andersson, Bayern München, 1975
 • Jesper Blomqvist, Manchester United, 1999
 • Patrik Andersson, Bayern München, 2001
 • Henrik Larsson, Barcelona, 2006